Bine ai venit la DM Studio

Și îți urez bun venit în lumea lucrărilor mele.

Caracterizat de prieteni ca fiind realist și pragmatic, fotografia este refugiul meu și modul prin care dau frâu liber imaginației. Mă pasionează ultimele tendințe în domeniu și învățarea continuă este punctul meu forte. Mereu în căutare de nou și tehnologie, am evoluat către partea de videografie și mai nou, randare 3D, alături de colegii mei de echipă.

Munca depusă până în prezent a fost apreciată atât de clienții corporate cât și de persoanele fizice care ne-au contactat studioul pentru ședințele foto de familie sau cele fine art. Lucrez cu drag și plăcere și îmi place să cred că asta se reflectă în fotografiile obținute.

Mă motivează entuziasmul clienților și trăsăturile pline de uimire atunci când le prezint rezultatul final, așa că, dacă ți-a plăcut ceea ce ai văzut pe acest site, nu ezita să-mi scrii o părere, un sfat sau chiar și o critică.


“Great team, professionalism and perfectionism. It was a pleasure to work with them. Really good digital artists. All respect!“
Adrian Enache — Client

“Rareori mi-a fost dat să văd oameni atât de pasionați de munca lor, se vede asta în fiecare cadru surprins.“
Daniela Tiron — Client

“Profesionist – perfecționist“
Hîj Emy — Colaborator

“O echipa de oameni simpli și care doresc să facă altceva în domeniul foto & video“
Marian Moraru — Fotograf

Povestea noastră

Suntem o echipă tânără și pasionată de tot ceea ce ține de fotografie și videografie, precum și de manipularea 3D. De la stadiul de pasiune și până la a transforma pasiunea într-o profesie, nu a fost decât un pas. Ne place munca, ne plac ideile inedite și ne place să depășim așteptările.

Te invităm să descoperi mai multe informații despre fiecare membru al echipei noastre.

Din munca noastră:


Dan Muntean DM Studio Fotocomercial

DAN MUNTEAN

Fotograf

Cu o experiență de peste 10 ani în fotografie, atât de eveniment cât și de produs/comercială, Dan este seniorul echipei. Pasiunea lui pentru detaliu și etica sa în muncă i-au adus proiecte dintre cele mai diverse, făcându-le față cu brio, indiferent de gradul de dificultate și tematică.

Facebook Instagram

Daniela Muntean DM Studio Fotocomercial

DanIELA Muntean

Fotograf

Pasionată de fotografie și mereu în căutare de inedit, Daniela transformă orice imagine într-o operă de artă.  Din imaginile luate și prelucrate de ea, se revarsă acea atingere feminină, delicată, atât de necesară fotografiei de portret și nu numai.

Facebook Instagram

 

Ciprian Gîza DM Studio Fotocomercial

Ciprian GÎza

3D Artist

Definit de răbdare și pasiune, Ciprian este responsabilul de modelarea 3D. Indiferent de complexitatea și provocările proiectului, produsul final uimește prin detaliile atent prelucrate.

Facebook Instagram

 

Călin Juravle DM Studio Fotocomercial Individual Connection

Călin Juravle

Colaborator – Branding advisor

Pasionat de tot ceea ce înseamnă experiențe vizuale, Călin este graphic designer, ilustrator și freelancer, consilier în devoltarea de brand a echipei noastre și reprezentarea noastră în mediul online.

Facebook Instagram

 

Emy Hîj DM Studio Fotocomercial Pen Venture

Emy Hîj

Colaborator – Advisor

Consilier pe partea de dezvoltare a afacerilor, Emy este un motor de promovare al echipei. Plin de idei, creativ și implicat, el are grijă ca motivația echipei să fie mereu la cote maxime.

Facebook Instagram

 

 

Daniela Tiron DM Studio Fotocomercial Monarch Social Hub

Daniela Tiron

Colaborator

Responsabilă de partea de site și social media, cu Daniela colaborăm și pe partea de copy. Pasionată de online, ea are grijă de update-urile de conținut ale conturilor noastre.

Facebook Instagram

 

sorin simota

Videograf

Cu experiență pe partea de reportaj și pasionat de videografie, Sorin a fost și voice-over la un post de televiziune locală, experiența sa în această zonă fiind un avantaj în creația de povești video.

Facebook Instagram


Îți mulțumim că ai ales să vezi lumea prin ochii noștri — sper să îți placă site-ul nostru și munca depusă de echipa DM Studio.  Dacă ai niște idei pe care dorești să le punem în practică, ne poți scrie aici.

Ne puteți urmări activitatea și pe Instagram:

Theme — Timber
2024 © Handcrafted with care by Friends
Back to top