Fine art – balerina

Fotografie fine art ballerina DM Studio Dan Muntean

Folosită de fotografi și artiști deopotrivă, ca mijloc de exprimare creativă, fotografia fine art va exprima întotdeauna o anumită emoție, stare sau mesaj, în conformitate cu viziunea fotografului sau artistului. 

Create pentru componenta lor fantastică și calitățile estetice, fotografia fine art poate face din subiectul principal un personaj demn de poveste, în funcție de cadrul în care alegeți alături de fotograf să integrați imaginea. De obicei, fotografia fine art de portret necesită mai mult studiu pentru a defini conceptul și povestea dar și multă muncă de post-procesare.

Daniela a ales să ducă pasiunea lui Adele pentru dans la un alt nivel. De la costumul în culoare electrizantă, la postură și cadrul ales, prin imaginile surprinse și tehnicile de post procesare, au ieșit o serie de imagini desprinse din povești. Puteți urmări aici mai multe detalii de la ședința foto Balerina.

Pentru o ședință foto de succes, Daniela recomandă alegerea unei teme și a unor detalii precum vestimentația și machiajul, care să se integreze în tema aleasă. Noi ne vom ocupa de lumini, cadru, fotografii și crearea poveștii prin detaliile adăugate la editare, astfel încât, orice idee ieșită din comun ai, să poată fi pusă în practică.

Dacă nu știi ce anume îți dorești de la ședința ta foto fine art, iată câteva aspecte la care să te gândești:

 • Ce subiecte te pasionează
 • Ce mesaj dorești să transmiți

De asemenea, înaintea unei ședințe foto, putem discuta împreună aspecte care țin de intenția și detaliile fotografiilor pe care dorești să le obții.

Ne poți lăsa un mesaj și aici:

  +There are no comments

  Add yours

  Theme — Timber
  2024 © Handcrafted with care by Friends
  Back to top