Experiența EQA

Client: Auto Schunn

Proiect: Noul EQA de la Mercedes-EQ

Data: 8 iunie 2021

Lansare: 23 iunie 2021

Concept: Videoclipul realizat a avut cerința specifică de prezentare a noului EQA oferit de Auto Schunn Suceava, ceea ce a însemnat poate mai puțin spațiu de creativitate și cadre active sau o cadență rapidă, și mai multe cadre anumit alese și elemente care au trebuit evidențiate.  Partea introductivă a videoclipului se deschide cu imagini luate în rulare, apoi am evoluat către aspecte exterioare generale și specifice, în funcție de desfășurătorul propus. Printre elementele cheie filmate de echipa DM Studio se află grila față cu evidențiere a liniei continue, farurile, cadre exterior 360, sistem MBUX, aspecte de rulare pe asfalt sau detalii interioare cum ar fi cusăturile contrastante.

Din cauza vremii nefavorabile, locația de filmare a fost în interior unei hale private, fără sursă de iluminare exterioară directă, astfel că m-am bazat pe surse de sisteme de iluminare multiple și pe câteva filtre de culoare pentru un backdrop de efect. În ajutor mi-a venit și aparatul de făcut fum, precum și drona pentru cadrele luate de sus și în mișcare.

Aventura a fost filmarea în oraș, într-un trafic aglomerat de la final de zi, pe lângă vântul puternic și amenințarea ploilor, astfel că nu am beneficiat de spațiul necesar de manevră, pentru a putea filma în siguranță.

La final, după 8 ore de pregătiri, filmare și fotografiere, rezultatul este un videoclip de prezentare și câteva imagini pe care le puteți regăsi în secțiunea de portofoliu.

 

+There are no comments

Add yours

Theme — Timber
2024 © Handcrafted with care by Friends
Back to top